Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/sw0tanalyt1css/public_html/wp-content/plugins/linkify-text/linkify-text.php on line 363

2 текст 14 текст 222 текст 32 текст 41 текст 53 текст 62 текст 71 текст 83 текст 92.

Adidas Tensaur Маратонки за Деца и Юноши
29
апр
Adidas Tensaur Маратонки за Деца и Юноши
0 Коментари
Адидас Маратонки

Adidas Tensaur е актуална серия модели на световноизвестния производител с трите легендарни ленти, а именно Адидас. В тази серия попадат модели маратонки както за бебета, така и за деца и юноши. Цветовата гама също покрива високите изисквания както на момичетата, така и на момчетата.

Adidas Tensaur Run е летния вариант, предназначен за комфорта и свежестта на енергичните и неуморни деца по време на горещите дни. Висококачествена еко кожа, устойчива на износване, както и здрав, мрежест текстил, позволяващ голяма проветривост са характерните черти на тези модели. Леката и гъвкава подметка с EVA-пяна, позволяваща на малчуганите да се движат свободно и да се забавляват до безкрай в игрите, допълват модерния и привлекателен вид на този модел детски маратонки Адидас. Комфорт, високо качество, лесно обуване с велкро лепки, дишащо горно покритие и олекотена подметка са префектно съчетани в Adidas Tensaur Run за деца.

Естествено от Адидас са помислили и за влажните дни на пролетта и есента. Моделите Tensaur направени преобладаващо от здрава и устойчива на износване еко кожа и текстил за комфорт, в областта на петата, допълват гамата от модели на тези детски маратонки. Отново комфорта, модерния външен вид и високото качество са на преден план, а в допълнение е по-дебела, но все пак лека подметка, подходяща за по студените дни.

Моделите от гамата спортни обувки Adidas Tensaur са подходящ избор за всяко дете, а в зависимост от ся вариант с дишащо горно покритие или кожения вариант за влажните и по-студени дни.