Астрологичен хороскоп:страхотен ден за една от зодиите

Хороскоп за 01 юли 2017

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Внимателно проверете наличните си средства. Бдителността не е излишна по финансовите въпроси, добрият инвеститорки дух също помага. Не забравяйте и благотворителните дейности, те са неизменна част от печалбата.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Ще усещате много силно всяко желание за манипулация. Въпросът е какъв ще бъде вашият отговор, как можете да трансформирате ситуацията. Знаете, че манипулацията в повечето случаи е просто опит да се получи любов и внимание. Реагирайте с разбиране.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Имате шанса да намерите вътрешен покой, да установите хармония в трептящата си душа. Ден за свързване и приемане, за привличане и допълване. Знаете, че разлика между вас и другите няма. Онова, което причинявате на другите, всъщност причинявате на себе си, такъв е вселенският закон.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Не ровете в миналото, днес е ден да посеете семената на новото. Емоционална подкрепа няма да ви липсва, а и подкрепа въобще. Опитайте да дадете думата и на по-възрастните, оставете ги да се изкажат и те имат нужда да кажат тежката си дума. Важно е да им отдадете почит, че са дошли преди вас на земята.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Не се излежавайте, чака ви усилен ден днес. Нещата може да ви дойдат в повече и така биха нарушили душевния ви мир. Имайте и резервен план.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Време е да си дадете сметка с какво разполагате и какво не ви достига. Дали това, което имате е недостатъчно, а колко е достатъчно за вас? Имате ли измерител на нещата, знаете ли от колко имате нужда или винаги ви е недостатъчно онова, което получавате. А може би сами не давате достатъчно?

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Знаете ли какво искате и как да го постигнете? А какво правите по въпроса? Тъкмо …read more

/** * MOI */ 1 Views