Бръчките издават от какво боледува тялото ни. Вижте как!

Бръчките издават не само възрастта, но и някои болести, както и предразположеност към тях. Ако човек се погледне в огледалото, ще научи доста неща за здравето си
Гънките по горния клепач са сигнал, че може би не всичко е наред със сърцето.
Бръчките издават болестите ни
Късите надлъжни бръчки по челото пък разкриват слаба нервна система, склонност към депресии и неврози.
Ако са се появили гънки в горната част на носа до веждите, може да има проблеми с пикочния мехур и бъбреците и скоро ще се появят оплаквания, свързани с тях.
Диагонални бръчици по бузите говорят за хипертония.
Бръчките на шията
Ако шията е набраздена или нагъната, може да е заради болести на обмяната или на проблем в горната част на гръбначния стълб.
Гънките на смеха в ъглите на очите и устата разкриват весел нрав, но и подсещат, че е добре човек да провери стомаха си.
Мрежата от бръчици под долния клепач е от недостиг на витамини и проблеми със съня.
Бръчките около устните
Малките резки над горната устна са свързани с понижено ниво на хормоните и проблеми в ендокринната система.
Дълбока бръчка между долната устна и брадичката е сигнал за проблеми с червата.
Гънката пред ухото „намеква“ за сърдечни проблеми.
Онкологичните заболявания „избиват“ във вида на човека. Показател за наличие или отсъствие на рак могат да са и бръчките. Британски учени са установили, че хора със силно набраздени лица са изложени на двойно по-голям риск да хванат рак на кожата от техни връстници с по-опъната кожа. Хора с дълбоки бръчки е по-вероятно да развият рак на белите дробове и този риск е 5 пъти по-висок, отколкото при тези, чиято кожа е по-гладка.

Бръчките издават не само възрастта
За да се отървете от бръчки, които са възникнали в резултат на заболяване, е необходимо, на първо място, да лекувате самото заболяване, съветват от poleznite.com

…read more

/** * MOI */ 3 Views