Journal 3 за Opencart

Journal 3 ( позната като тема Журнал 3 за Опен карт) е усъвършенствана рамка за надграждане на онлайн магазин под предпочитаната система Opencart. Тази съвременна платформа е 100 процентово динамична и въвежда оригинални дизайнерски концепции, подобрени модули, стилови компоненти и новаторски инструменти за стимулиране на производителността, които позволяват безпределни възможности за уникален дизайн.

Journal 3 осигурява по-изчистено планиране и конкретизиране на дизайна за всяка отделна страница. По този начин ще имате варианти да създавате най-модерните онлайн магазини изградени на Opencart.

Journal 3 Ви поднася перфектна точност на пиксели при различни размери на екрана, популярен като нагаждащ се дизайн. Използвайки тези възможности Вашият нов онлайн магазин ще изглежда невероятно на всяко различно устройство – настолен компютър, laptop, таблет или Смартфон.

Header е ултрамодерен модул, който добавя покоряваща визия и вълнуващ дизайн и добавя дух на креативност на Вашият Онлайн Магазин.

Предлагаме Ви идея за промяна на незаменимия модул Header в неповторимата тема Journal 3 – безалтернативния избор за инсталиране на Онлайн магазин под прецизната CMS opencart.

Header е основна част от големия набор от креативни модули включени в ядрото на притегателната тема Journal 3. Вижте и другите основополагащи елементи като хедър(header), долна част (footer), вариации на изгледа (variables ), стилове (Styles),  инструменти за маски (Skins), както и различни продуктови опции (Product Extras).

Нашият екип от уеб дизайнери ще Ви спомогне за осъществяване на точните настройки на Вашият Онлайн магазин. Разгледайте нашето Портфолио от направени електронни магазини под доказаната тема Журнал 3 на иновативната система Опънкарт. Доверете се на професионализма! Свържете се с нас.