Journal 3 за Opencart

Journal 3 ( именувана като тема Журнал 3 за Опънкарт) е съвременна рамка за направа на онлайн магазин под известната система Opencart. Тази съвременна платформа е изцяло динамична и създава модерни дизайнерски идеи, иновативни модули, маски и новаторски инструменти за стимулиране на производителността, които позволяват неограничени възможности за перфектен дизайн.

Journal 3 предразполага към по-добро планиране и конкретизиране на дизайна за всяка дадена страница. По този начин ще имате варианти да създавате най-модерните онлайн магазини на Opencart.

Journal 3 Ви дава изключителна точност на пиксели при всяка ширина на екрана, познат като нагаждащ се дизайн. Използвайки тези възможности Вашият нов онлайн магазин ще изглежда страхотно на всяко различно устройство – настолен компютър, laptop, таблет или GSM.

Header е ултрамодерен модул, който създава притегателна визия и грациозен дизайн и създава чувство на креативност на Вашият Онлайн Магазин.

Предлагаме Ви възможност за промяна на значимия модул Header в перфектната тема Journal 3 – перфектния избор за създаване на Онлайн магазин под актуалната CMS opencart.

Header е важна част от огромния набор от модерни модули включени в ядрото на харизматичната тема Journal 3. Прегледайте и другите значими елементи като хедър(header), футър (footer), вариации на изгледа (variables ), стилови компоненти (Styles),  различни маски (Skins), както и различни продуктови опции (Product Extras).

Нашият екип от професионалисти ще Ви спомогне за осъществяване на правилните настройки на Вашият Онлайн магазин. Запознайте се с нашето Портфолио от направени електронни магазини под предпочитаната тема Журнал 3 на усъвършенстваната система Опен карт. Заложете на иновацията! Свържете се с нас.