Жената с най-големи гърди идва в България, ето коя е тя!

Жената с най-големите гърди в Европа влиза в нашия ВИП брадър

За 60 бона у нас за първи път идва притежателката на най-големия силиконов бюст в Европа. Това е 33-годишната германка Майра Хилс, която ще видим в новия сезон на „ВИП Брадър“ като специален гост, пише в. „България днес“. Най-успешното реалити у нас и тази година ще продължи с провокациите, а мотото е: „Силиконът е кух, ние – не“. Мадам Бешайн засега е дала първоначално „да“ на екипа на Нико Тупарев и се е съгласила за хонорар от 60 бона.

На по-късен етап хората й ще потвърдят времето, в което тя ще пребивава в къщата на Нови Хан. Русокосата германка, която се налага с прозвището Мадам Бешайн, е притежателка на най-големия силиконов бюст в Европа. Чашките на чудовищния й сутиен са с размер Z. Истинското й име е Майра Хилс и тя е превърнала мечтата си да има големи гърди в болестно състояние.

С помощта на няколко операции бюстът и нараснал от нормалния B размер, до абсурдния Z. Тя смята, че така е дяволски привлекателна и секси. В допълнение да станат известни освен Майра Хилс в новия сезон на „ВИП брадър“ ще участват и шест български силиконки, две от които още не са дали своето „да“ на продуцентите. Сред тях известни са имената на красавиците Джулиана Гани, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова, Галена Димова. Оферта е получила и прословутата Мис Тигрова, чието истинско име е Мая.

…read more

/** * MOI */ 1 Views