Звездите за днес: Риби - чудесен ден за вас, Скорпион - днес ще сте на романтична вълна

Хороскоп за 02 юли 2017

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес е ден само за почивка и пътешествия, но може би трудно ще успеете да убедите шефовете си в този факт. Умствените занимания няма да са особено спорни и по-добре да не се занимавате с неща, които изискват вглеждане в подробностите, защото ще се наложи да ги правите няколко пъти.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Вие отново сте се затрупали с ангажименти, но така е като не можете да отказвате. Бъдете по-категорични и не поемайте твърде много задачи. Доста сте изтощени, тази вечер задължително отделете малко време за себе си, починете си.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Силата, която идва към вас е голяма, ще успеете ли да се справите с предизвикателството. Станете опора и вдъхновение за другите. Можете! И днес отделете време, направете нещо за себе си.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Добър ден за разчистване. Днес успешно можете да се избавите от всичко ненужно. Въпреки умората ще усетите облекчението, че започвате на чисто и нашироко. Дайте път на новото.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

И днешния ден е подходящ за учене, но явяването на изпити може да мине малко проблемно. Не се опитвайте да дискутирате въпроси, за които дори не сте чували. Освен това за самите вас би било добре да не избухвате по най-незначителни поводи.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Ден прекрасен, ден чудесен, разходете се под Слънцето със песен. Нима лятото не кара душата ви да лети и да пее. Следвайте я. Гледайте по-ведро на нещата, направете си план (и гледайте да го изпълните). Не подценявайте дребните болежки, вземете мерки.

Хороскоп …read more

/** * MOI */ 3 Views