Звездите за днес: Стрелец - планирането днес ще е вашата стихия, Лъв - действате агресивно, но пък с финес

Хороскоп за 30 юни 2017

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Прекалено сериозно ще подхождате към простичките неща. Отпуснете душата си, животът е радост и тъга,просто го живейте.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ако се вслушате по-внимателно в себе си,бихте могли да чуете много неща. Имате нужда от малко време да останете сами, за да разберете по-добре какво става.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Направо болезнено чувствителни ще сте днес. Способността ви да усещате чувствата на другите е дар,но и бреме. Просто не правете оценка на нещата.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Време е да помислите как да си зарадвате душата – дали с ремонт у дома или с почивка край морето. Идеи няма да ви липсват, а и хора, които да ви провокират също. Важното е да знаете какво искате.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Действате агресивно, но пък с финес, опитвайки се да наложите своето. Лошото е, че искате твърде много неща, а денонощието все още е 24 часа.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

На думи всичко изглежда прекрасно, но стигне ли се до дела твърде много се разпилявате. Ефективно би било да правите максимум 2 неща,не повече.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

За реална помощ днес разчитайте на приятели и съмишленици, а за емоционална подкрепа се обърнете към членовете на семейството си. Важното е, че има кой да ви бъде опора в трудни моменти.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес ще имате огромна нужда да споделите блестящите си идеи, което може да ви донесе добри дивиденти пред началниците. Все пак внимавайте какво споделяте.

Хороскоп …read more

/** * MOI */ 2 Views