Звездите за днес: Телец - сякаш всички са стоварили задачите си върху вас, Рак - днес е ден за духовни и научни занимания

Хороскоп за 04 юли 2017

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес ще сте доста предприемчиви, но някак ще искате да останете в сянка – в пряк и преносен смисъл. Повече ще ви харесва да движите нещата чрез други хора. Няма лошо, само не прекалявайте с манипулациите и не се мислете за Господ.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Все пак и вие имате нужда от почивка, позволете си я.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Доста ще капризничите днес, чак самите вие ще се дразните от себе си. Трудно е да не знае човек какво иска, а за вас е направо побъркващо. Малко повече разходки ще ви дойдат добре, особено край някоя рекичка.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от домакинстване и разни други досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано – така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес е добре да не се помайвате, а да довършите работата си, която само отлагате от ден на ден. Добър момент е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще …read more

/** * MOI */ 4 Views