Лаптоп Lenovo Yoga 6

Лаптоп Lenovo Yoga 6

13-инчовият лаптоп Lenovo Yoga 6 е непретенциозен, но представлява перфектен цялостен пакет 2 в 1. Конфигурация на този запомнящ се лаптоп е на разумна цена за супер бърз процесор Ryzen 7 с 16 GB памет, осигурявайки висока производителност, особено за сума от порядъка на 1000 долара. Конструкцията е лека и преносима, животът на батерията е забележителен, а изборът на портове е голям. Лаптоп Yoga 6 е невероятно бърз преносим компютър подходящ за обучение на добра цена.

 

Уникален Дизайн

Няма как да заобиколите този аспект на дизайна, така че нека да преминем направо: Капакът на този лаптоп е от плат! Изглежда като деним и се чувства малко като него, макар и още по-текстуриран, особено след като е плътно свързан с капака. Цветът е това, което Леново нарича Abyss Blue, а производителя описва материала като устойчив на петна. (Не се опитах да разлея нищо върху него.) Цветът е малко по-различен от цвета на останалата част на шасито, главно поради разликата в материала, но контрастът най-вече работи.

Изящество в 13.3 инча

Въпреки че Yoga 6 разполага с комлект 13,3-инчов дисплей, той предлага големи FHD визуализации тънки като бръснач рамки, които ви осигуряват възможно най-много пространство на екрана с ослепителен спектър на цветовете. Благодарение на вградена AMD Radeon™ графика, може да се насладите на всяко изображение с изключително гладки детайли. Освен това, се наслаждавайте на потапящо аудио с оптимизирани Dolby Atmos® стерео високоговорители.

Мощност от AMD Ryzen™ 4000

Всичко е бързо и отзивчиво с мобилните процесори AMD Ryzen™ 4000 серия. Ускорете всичко, което правите, с до 8 ултрабързи ядра, изградени по водеща в индустрията технология на AMD. Наслаждавайте се на гладко видео за стрийминг, редактиране на медии с вградената AMD Radeon™ графика.