Journal 3 за Opencart

Journal 3 ( именувана като тема Журнал 3 за Опен карт) е модерна рамка за направа на онлайн магазин под предпочитаната система Opencart. Тази актуална платформа е изцяло динамична и прокарва оригинални дизайнерски концепции, иновативни модули, маски и значими инструменти за усилване на производителността, които създават безпределни възможности за перфектен дизайн.

Journal 3 осигурява по-добро планиране и конкретизиране на дизайна за всяка отделна страница. Чрез това ще имате опции да създавате най-добрите онлайн магазини на Opencart.

Journal 3 Ви предлага отлична точност на пиксели при различна ширина на екрана, популярен като responsive дизайн. Чрез него Вашият любим онлайн магазин ще изглежда супер на всяко разполагаемо устройство – настолен компютър, lap top, таблет или Смартфон.

Header е актуален модул, който добавя покоряваща визия и грациозен дизайн и добавя атмосфера на креативност на Вашият Онлайн Магазин.

Предлагаме Ви възможност за промяна на съществения модул Header в перфектната тема Journal 3 – перфектния избор за изработка на Онлайн магазин под прецизната CMS opencart.

Header е основна част от значимия набор от креативни модули включени в ядрото на покоряващата тема Journal 3. Прегледайте и другите значими елементи като хедър(header), завършваща част (footer), инструменти за променливи (variables ), стилове (Styles),  инструменти за маски (Skins), както и различни леъри (Layouts) .

Нашият екип от разработчици ще Ви помогне за достигане на исканите настройки на Вашият Онлайн магазин. Запознайте се с нашето Портфолио от направени електронни магазини под известната тема Журнал 3 на съвременната система Опен карт. Доверете се на професионализма! Свържете се с нас.