Journal 3 за Opencart

Journal 3 ( позната като тема Журнал 3 за Опънкарт) е модерна рамка за направа на онлайн магазин под утвърдената система Opencart. Тази популярна платформа е напълно динамична и вмъква нови дизайнерски възприятия, иновативни модули, блокове и новаторски инструменти за усъвършенстване на производителността, които позволяват безгранични възможности за перфектен дизайн.

Journal 3 осигурява по-изчистено планиране и конкретизиране на дизайна за всяка различна страница. Чрез това ще имате вариации да създавате най-добрите онлайн магазини на Opencart.

Journal 3 Ви предлага изключителна точност на пиксели при всеки размер на екрана, известен като адаптивен дизайн. Чрез него Вашият нов онлайн магазин ще изглежда супер на всяко разполагаемо устройство – настолен компютър, lap top, таблет или GSM.

Header е актуален модул, който добавя възхитителна визия и вълнуващ дизайн и добавя атмосфера на креативност на Вашият Онлайн Магазин.

Предлагаме Ви възможност за промяна на незаменимия модул Header в неповторимата тема Journal 3 – перфектния избор за създаване на Онлайн магазин под иновативната CMS opencart.

Header е основополагаща част от огромния набор от съвременни модули включени в ядрото на харизматичната тема Journal 3. Запознайте се и с другите значими елементи като горна част(header), футър (footer), инструменти за променливи (variables ), администриране на стилове (Styles),  различни маски (Skins), както и различни системни настройки (System options).

Нашият екип от уеб дизайнери ще Ви спомогне за достигане на желаните настройки на Вашият Онлайн магазин. Запознайте се с нашето Портфолио от направени електронни магазини под доказаната тема Журнал 3 на съвременната система Опен карт. Доверете се на професионализма! Свържете се с нас.