Journal 3 за Opencart

Journal 3 ( позната като тема Журнал 3 за Опенкарт) е съвременна рамка за създаване на онлайн магазин под утвърдената система Opencart. Тази съвременна платформа е изключително динамична и прокарва модерни дизайнерски решения, креативни модули, блокове и значими инструменти за увеличаване на производителността, които дават неограничени възможности за запомнящ се дизайн.

Journal 3 предразполага към по-изчистено планиране и конкретизиране на дизайна за всяка различна страница. Чрез това ще имате опции да създавате най-надежните онлайн магазини под Opencart.

Journal 3 Ви предоставя изключителна точност на пиксели при всяка ширина на екрана, популярен като нагаждащ се дизайн. Чрез него Вашият работещ онлайн магазин ще изглежда перфектно на всяко ползвано устройство – настолен компютър, лаптоп, таблет или Смартфон.

Header е стилен модул, който предлага покоряваща визия и вълнуващ дизайн и пресъздава чувство на уникалност на Вашият Онлайн Магазин.

Предлагаме Ви начин за промяна на незаменимия модул Header в изключителната тема Journal 3 – безалтернативния избор за създаване на Онлайн магазин под прецизната CMS opencart.

Header е основополагаща част от значимия набор от съвременни модули включени в ядрото на покоряващата тема Journal 3. Прегледайте и другите важни елементи като хедър(header), долна част (footer), вариации на изгледа (variables ), стилове (Styles),  варианти на маски (Skins), както и различни модули (Modules).

Нашият екип от разработчици ще Ви спомогне за осъществяване на желаните настройки на Вашият Онлайн магазин. Разгледайте детайлно нашето Портфолио от направени електронни магазини под утвърдената тема Журнал 3 на иновативната система Опенкарт. Очакваме Ви ! Свържете се с нас.