Ремонт на покриви общ

За никой не е тайна, че покривът е един от най-основните елементи на всяка сграда, като същевременно й придава завършен вид, неповторима визия и усещане за топлина, хармония и уют.

Видове покриви

Работните процеси свързани с покрива са доста трудоемки, сложни и опасни, поради което е абсолютно наложително използването на качествени бригади, фирми и майстори за ремонт на покриви.

За калкулирането на крайната цена за ремонт на покрив, трябва да включим транспорт и логистика, цена за труд, цени за демонтаж и монтаж, цени за материали.

Цена за видове покриви

Основополагащ фактор при определяне на крайната цена за ремонт на покриви са всички материали за ремонт на покриви, като:

  • Положената саморазливна хидроизолация на покрив;
  • Количеството дървен материал – греди, шипки и челни дъски;
  • Типа покритие – пчелна пита, цигли, ондулин или керемиди;
  • Общия метраж пвц улуци, поцинковани, метални или кафяви улуци;
  • Вид и размер на метални обшивки;
  • Архитектурната сложност – многоскатен, двускатен, едноскатен или пирамидален покрив.

Ремонт на Покриви

Без сигурен покрив, къщата ще започне да се разрушава и колкото по-дълго отлагате ремонта на покрива, толкова повече щети ще се получат, като изгнили носещи греди, увредена ламперия, наводнени тавани, напукана гипсова шпакловка.

Увреденият покрив е един от най-големите врагове на всяка къща без значение от градежа й. Проблемите, които неминуемо ще се появят са много: лоша миризма на мухъл, влага и плесен .

Счупени керемиди, изронена замазка, увредена хидроизолация или неправилно подшити комини, са само една част от причините, които могат да доведат до течащ покрив.

Видове покриви в България

По-известните градове на България са едновременно и водещи исторически и културни центрове. Архитектурния  план на градовете се допълва от прекрасните покриви на всяка сграда, което предопределя и значимостта на дейностите свързани с Ремонт на покриви Бургас, Ремонт на покриви София, Ремонт на покриви Хасково и Ремонт на покриви Русе.

Тук трябва да споменем и спомагащите услуги като: Полагане на Шумоизолация за покрив, Монтаж или демонтаж на Улуци, както и използваните Строителни материали.