От автора за автора:
Казвам се Павел Пенев, семеен с 2 деца, на 35 г. Икономист  по образование – магистър по Маркетинг и Търговия.
От 2006 се занимавам основно със СЕО Оптимизация, Направа на Онлайн Магазини, изработка на сайтове и инсталиране на блогове.
Новото в моята работа, което ме отличава от повечето ми колеги, е че преди да започна един уеб проект, правя задълбочен SWOT анализ на пазарната ниша в интернет, към която е насочен бъдещият сайт, онлайн магазин или блог.
След като е налице въпросният SWOT анализ, пристъпвам към неговото „разшифроване“.
Не е достатъчно само да знаете, че при търсене в Гугъл примерно на думата „СЕО“ излизат „Около 2 840 000 резултата“ , но трябва да Ви е ясно какво е месечното търсене, локалното търсене, тенденциите в търсенето, както и дали реално имате „2 840 000“ потенциални конкуренти?!
Така набелязвате нужните думи, върху които да акцентирате, решавате как да си структурирате сайта, коя система е най-удачна за база на сайта Ви и т.н. – и чак тогава може да пристъпим към същинската работа.

Ако този процес Ви плаши като времетраене – ще Ви успокоя – отнема не повече от 5 работни дни. Струва си да инвестирате малко повече време. С бързите резултати, които ще постигнете ще разберете, че инвестицията си е струвала!

Очаквам Вашите Въпроси и Идеи на:

pavel.penev@gmail.com
или
office@unproof.com

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.